Aanvullende diensten

Naast de ontwikkeling en onderhoud van uw evenementenwebsite hebben wij diverse aanvullende en ondersteunende diensten die wij u kunnen bieden. Al onze diensten zijn gericht om u werk uit handen te nemen bij de organisatie van uw evenement zodat u zich kunt richten op het belangrijkste onderdeel van uw evenment: Uw gasten.

Logistieke diensten rondom uw evenement:

E-ticket met barcode: Een e-ticket voor uw gasten met barcode en on-site registratiebalie. Meer informatie over e-ticket.
On-line betaling: Wat is makkelijker dan uw gast vooraf te laten betalen voor hun toegangskaart, hotelovernachting of eigen bijdrage? Meer informatie over on line betalen.
Website voor leveranciers: wel eens gedacht aan een aparte (verborgen) website voor uw leveranciers? Meer informatie over leverancierswebsites.
Planning van transport: als u uw gasten per bus wilt vervoeren kunnen wij de gehele logistieke planning uit handen nemen. Meer informatie over transportplanning.
Hotelboekingen: Als u uw gasten hotelovernachtingen wilt aanbieden of in de gelegenheid wilt stellen bij de aanmelding direct zelf (op eigen kosten) een overnachting te boeken regelen wij dit voor u. Meer informatie over hotels.

RSVP Online biedt u alle ondersteuning die u nodig hebt voor uw evenement. Te veel om hier allemaal op te noemen. Mist u zaken? wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op. Als u het kunt verzinnen kunnen wij het voor u regelen!